Christelijke Korfbal Vereniging Delft

C.K.V. Excelsior

Inschrijven Excelsior Zomerkamp

Door: Webredactie op 09-03-2017 20:33

Vanaf 14 t/m 21 juli 2018 gaan we weer op Zomerkamp. De inschrijving is vanaf nu geopend en is mogelijk via onderstaand formulier. 

Mocht het je ontgaan zijn, hier eerst nog wat basisinformatie:

Wanneer: 14 t/m 21 juli (eerste week van de zomervakantie).
Waar: Kampeerboerderij Wouda in Appelscha (Friesland).
Voor wie: Excelsior-leden spelend in de B t/m E.
Kosten: € 140,00*

*Wanneer er binnen 1 gezin een tweede kind meegaat, dan betaalt u voor het tweede kind € 132,50. Mochten er eventueel nog meer kinderen binnen 1 gezin meegaan, dan betaalt u voor deze kinderen € 122,50. 

Zoals eerder aangegeven kunnen er dit jaar maximaal 60 kinderen mee. We hebben hiertoe besloten, omdat wij dit jaar veel nieuwe leiding mee hebben en het voor ons de laatste jaren niet gebruikelijk was om met zoveel kinderen op kamp te gaan. Uiteraard hadden wij ook liever gehad dat we dit jaar al iedereen mee hadden kunnen nemen, maar we zien dat gewoon niet als een reële optie.

Helaas sluit de inschrijving zich niet automatisch wanneer het aantal van 60 aanmeldingen is bereikt en dus moeten wij dit zelf handmatig doen. Wij zullen het verloop van de inschrijvingen zo goed mogelijk in de gaten houden, maar in theorie zou het dus zo kunnen zijn dat je in de veronderstelling bent dat jouw kind is ingeschreven, maar dat dat uiteindelijk niet het geval blijkt te zijn.

Wij zullen zo snel als mogelijk de inschrijving via een e-mail bevestigen. In deze e-mail zal je ook de betalingsinformatie voor de vooruitbetaling vinden. Wij vragen als vooruitbetaling een bedrag van 25 euro.

In het geval dat jouw kind helaas toch net niet mee kan zullen wij dit zo snel mogelijk via de e-mail laten weten. Wanneer het maximale aantal van 60 kinderen is bereikt en wij de inschrijving hebben gesloten kan je je kind nog wel steeds aanmelden voor de reservelijst. In het geval dat er een kind om wat voor reden dan ook toch niet mee gaat/wilt, zullen wij de eerstvolgende op de reservelijst mee laten gaan.

Van sommige ouders hebben wij begrepen dat hun kind door bijvoorbeeld vakantie niet de gehele week mee kan. Wij van de kampleiding hebben besloten dat wij in principe voorrang verlenen aan kinderen die wel de gehele week mee kunnen. Nogmaals, uiteraard zouden wij het liefst iedereen mee willen nemen, maar het is even niet anders. Wanneer op 10 april blijkt dat het maximale aantal inschrijvingen nog steeds niet is bereikt, dan zijn de kinderen die niet de gehele week mee kunnen alsnog van harte welkom om toch mee te gaan.

 

Volgende wedstrijd Excelsior 1

Excelsior 1 - Des 1

Donderdag 17 oktober om 20.15

Sporthal de Buitenhof, Delft

Een keer meetrainen?

Leuk! Meld je aan via onderstaande pagina, dan kijken we samen bij welk team je het beste kan meetrainen bij Excelsior!

Aanmelden om mee te trainen

Onze trouwe hoofdsponsors

Verdien geld voor Excelsior

Steun Excelsior door je bestelling bij honderden webwinkels te plaatsen via onze website.

Uitslagen afgelopen week

Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13

Excelsior bedankt haar sponsoren voor de onvoorwaardelijke steun!

© 2024 C.K.V. Excelsior Delft - Website door Wesdesign.nl