Christelijke Korfbal Vereniging Delft

C.K.V. Excelsior

Trainers-bedankt-avond!

Door: Sharmaine van den Hoek - Janssen op 07-07-2022 08:47

De trainers-bedankt-avond vond afgelopen vrijdag plaats en wat was het een feest! Afgelopen vrijdag (1 juli) stond voor Excelsior in het teken van het bedanken van de trainers van afgelopen seizoen. Het was een gezellige avond met ongeveer 30 (van de ongeveer 50) trainers!

Trainen geven, het was vroeger iets wat er echt bij hoorde voor bijna alle oudere spelers van Excelsior. Iedereen deed het eigenlijk. Echter zien we allemaal in de huidige tijd de agenda’s vol lopen en de tijd die over blijft voor bijvoorbeeld vrijwilligerswerk afnemen. Dat zien we natuurlijk niet alleen binnen onze vereniging, maar dit is een grote uitdaging voor veel verenigingen. Met trainen geven en coachen breng je de vereniging, een los team en zelfs een individueel kind (of net-geen-kind-meer ) verder. Trainen geven en coachen is voor een vereniging een van de draaiende krachten achter het wel of niet succesvol zijn. Als trainer ben je zó belangrijk en waardevol!

Als vereniging mogen (of naar mijn mening moeten) we er echt bij stil staan hoe fijn het is dat we zulke goede, gedreven trainers hebben. Met dit in het achterhoofd hebben we de trainers dan ook echt even goed in de watten gelegd en een leuke avond voor hun georganiseerd.

De avond begon met een welkomstdrankje en amuse en toen iedereen zijn plekje gevonden had aan een van de grote tafels begon het diner. Onze voorzitter Leen heeft de trainers uitgebreid bedankt voor hun waardevolle inzet. Hierna konden de trainers genieten van een echt driegangen menu, mede mogelijk gemaakt door de geweldige hulp van Henk, Margreet, Joyce en Job! Als je de kantine in liep hoorde je op sommige momenten alleen maar gelach maar er was aan tafel ook ruimte voor een serieuzere noot als het ging om het afgelopen jaar.

Na het diner zijn we met elkaar een Retro(spective) met post-its gaan doen. Dit is een manier om snel meningen en ideeën te verzamelen. Ideeën over waar we mee zouden moeten startenstoppen en wat we vooral zo moeten blijven doen. De groep heeft dit op drie thema’s gedaan: jezelf als trainer, de samenwerking met de TC en de vereniging in het algemeen. Wat een gave en goede ideeën zijn hieruit gekomen om volgend jaar mee aan de slag te gaan. Er zit veel creativiteit, reflectie- en kritisch vermogen in deze groep en we gaan er voor zorgen dat we hier (als TC, jullie zelf en andere groepen) echt iets mee kunnen gaan doen volgend seizoen!

We hebben de avond afgesloten met een variant op de welbekende pubquiz. Dit was het hysterische enveloppenspel. Vier teams gingen vol voor de overwinning en werden aangevoerd door Martin, Britt, Zoë en Sten (Stennnn, Stennnn!!! Het gonst nog door in mijn hoofd. Wat een lol hebben we gehad! Uiteindelijk ging het team van Martin, Pauline, Emily, Robbie Baks, Okker en Leen er vandoor met de overwinning! Wat een eer! Mocht je benieuwd zijn wat voor spel dit was, dan zou ik Joyce even aan haar jasje trekken. Zij heeft dit gave spel gevonden en (samen met mij) begeleid, top gedaan Joyce!

De avond werd rond 23:00 uur afgesloten. En eigenlijk wil ik graag Linda nog quoten, omdat wat zij zei alles samenvat. Wat hebben we bij Excelsior toch een geluk en wat is het bijzonder dat we dit hebben met elkaar. Van jonge tot wat oudere trainers, we hebben een goed jaar gehad en dit met elkaar op bijzondere wijze af mogen sluiten. Laten we beseffen hoe gaaf het is om onderdeel te mogen zijn van zo’n mooie groep mensen!

PS: we zoeken altijd extra trainers, handjes en meedenkers. Wil jij ook onderdeel worden van deze geweldige groep? Meld je dan bij de TC. 

Middels deze weg wil ik alle trainers namens de Jeugd TC en het bestuur een mooie zomer wensen!

Sharmaine

Volgende wedstrijd Excelsior 1

Excelsior 1 - Des 1

Donderdag 17 oktober om 20.15

Sporthal de Buitenhof, Delft

Een keer meetrainen?

Leuk! Meld je aan via onderstaande pagina, dan kijken we samen bij welk team je het beste kan meetrainen bij Excelsior!

Aanmelden om mee te trainen

Onze trouwe hoofdsponsors

Verdien geld voor Excelsior

Steun Excelsior door je bestelling bij honderden webwinkels te plaatsen via onze website.

Uitslagen afgelopen week

Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13

Excelsior bedankt haar sponsoren voor de onvoorwaardelijke steun!

© 2024 C.K.V. Excelsior Delft - Website door Wesdesign.nl