Christelijke Korfbal Vereniging Delft

C.K.V. Excelsior

Leon Posthumus maakt technische staf Excelsior compleet

Door: Webredactie op 14-06-2024 12:47

Na het langer vastleggen van Jorrith Ekelmans (coach Excelsior 1), Linda Heemskerk en Reinier van den Hoek (beide coaches Excelsior 2), is de technische commissie van korfbalvereniging Excelsior verheugd te kunnen melden dat Leon Posthumus vanaf het seizoen 2024-2025 de technische staf versterkt als assistent-coach van Excelsior 1. Posthumus zal Ekelmans gaan assisteren in de begeleiding van het vlaggenschip van de vereniging.

Posthumus is geen onbekende bij Excelsior. Hij speelde onder andere jarenlang in de selectie van de zwart-witte brigade, maar startte ook zijn trainerscarrière bij Excelsior. Zo coachte hij in eerste instantie verschillende jeugdteams en was hij, nadat hij zijn korfbalschoenen aan de wilgen hing, ook al in verschillende rollen actief bij de selectie van Excelsior. Nu keert hij, na een glansrijke trainerscarrière die hem langs Refleks, ODO, Reeuwijk en Fortuna bracht, weer terug bij Excelsior.

Nelleke Kamps (bestuurslid technische zaken) is namens de vereniging erg blij met de uitbreiding van de technische staf: "Hiermee gaat een wens van de TC in vervulling. Met de uitbreiding van onze technische staf zijn we in staat om meer aandacht te besteden aan de individuele ontwikkeling van spelers." Daarnaast prijst Kamps ook de kwaliteiten van haar nieuwe assistent-coach: "Leon heeft zijn sporen verdiend in de korfbalwereld en brengt een bak aan ervaring mee. Naast zijn korfbal-kwaliteiten is Leon ook een echte verbinder."

Posthumus zelf is ook erg blij om terug te zijn: "Ik kijk ernaar uit om weer bij Excelsior aan de slag te gaan. Er is in de jaren dat ik weg was een hoop veranderd, zo is de jeugd van Excelsior echt weer aangehaakt bij de selectie, die zelfs nog hoger zijn gaan spelen. En naast de sportieve ambitie kijk ik ook weer uit naar het weerzien met vele oud-bekenden!"

Volgende wedstrijd Excelsior 1

Excelsior 1 - Des 1

Donderdag 17 oktober om 20.15

Sporthal de Buitenhof, Delft

Een keer meetrainen?

Leuk! Meld je aan via onderstaande pagina, dan kijken we samen bij welk team je het beste kan meetrainen bij Excelsior!

Aanmelden om mee te trainen

Onze trouwe hoofdsponsors

Verdien geld voor Excelsior

Steun Excelsior door je bestelling bij honderden webwinkels te plaatsen via onze website.

Uitslagen afgelopen week

Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13

Excelsior bedankt haar sponsoren voor de onvoorwaardelijke steun!

© 2024 C.K.V. Excelsior Delft - Website door Wesdesign.nl