Christelijke Korfbal Vereniging Delft

C.K.V. Excelsior

TOPdesk verlengt sponsorcontract met Excelsior

Door: Webredactie op 30-06-2024 12:04

TOPdesk heeft zijn sponsorcontract met korfbalvereniging C.K.V. Excelsior met drie jaar verlengd. Als hoofdsponsor blijft TOPdesk niet alleen zichtbaar op de tenues van de eerste selectie, maar speelt het ook een cruciale rol in de talentontwikkeling van de jeugd binnen de vereniging.

Betrokkenheid van TOPdesk bij Excelsior

Sinds TOPdesk de rol van hoofdsponsor heeft aangenomen, heeft het bedrijf zich sterk ingezet voor de groei en ontwikkeling van de vereniging. Deze verlenging van het contract onderstreept de toewijding van TOPdesk om bij te dragen aan de sportieve en persoonlijke ontwikkeling van de leden van Excelsior, met daarbij een speciale focus op de jeugdteams.

In de afgelopen jaren heeft TOPdesk diverse initiatieven ondersteund om jonge spelers te helpen hun potentieel te realiseren. Dit omvat extra trainingen, clinics en het beschikbaar stellen van middelen voor professionele begeleiding. Dankzij deze steun zijn de jeugdteams van Excelsior in staat om op een hoger niveau te presteren.

Formele bekrachtiging
De overeenkomst voor de verlenging van het sponsorcontract werd eerder dit jaar bereikt en afgelopen zaterdag werd dit officieel gepresenteerd. Tijdens het jaarlijkse dubbelschiettoernooi, gehouden op het terrein van Excelsior, werd de verlenging gedeeld met de aanwezige deelnemers en het publiek.

Reacties op de verlenging
"We zijn ontzettend blij met de verlenging van onze samenwerking met TOPdesk" zei Leen van den Hooff, voorzitter van Excelsior. "De steun van TOPdesk heeft een enorme impact op onze vereniging. We kijken uit om de succesvolle samenwerking ook de komende jaren een mooi vervolg te geven."

Rik Prins, managing director van TOPdesk Nederland, gaf eerder al aan trots te zijn op de verlenging: "Bij TOPdesk geloven we in het ondersteunen van lokale gemeenschappen en talentontwikkeling. Onze samenwerking met Excelsior heeft bewezen een vruchtbare grond te zijn voor de groei van jonge sporters. We zijn trots om deel uit te maken van deze gemeenschap en zien uit naar de komende drie jaar."

Volgende wedstrijd Excelsior 1

Excelsior 1 - Des 1

Donderdag 17 oktober om 20.15

Sporthal de Buitenhof, Delft

Een keer meetrainen?

Leuk! Meld je aan via onderstaande pagina, dan kijken we samen bij welk team je het beste kan meetrainen bij Excelsior!

Aanmelden om mee te trainen

Onze trouwe hoofdsponsors

Verdien geld voor Excelsior

Steun Excelsior door je bestelling bij honderden webwinkels te plaatsen via onze website.

Uitslagen afgelopen week

Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13
Excelsior 1 DOS/WK 1 21 - 13

Excelsior bedankt haar sponsoren voor de onvoorwaardelijke steun!

© 2024 C.K.V. Excelsior Delft - Website door Wesdesign.nl